Cor de Graag

Project management & communicatie

Cor de Graag - wijzijndeboekmakers

 

Het publiceren van jouw boek moet een feest zijn. Het schrijven van jouw boek moet een feest zijn. Aandacht voor jouw boek in de media moet de kers op de taart zijn en de verkoop van jouw boek een boost geven. Echter, voor het de drukkerij verlaat, zijn er veel zaken die tijd, energie en vooral de juiste aandacht vragen.

Er komt meer kijken bij het uitgeven van een boek dan de meeste mensen zich realiseren. Hoewel dit een gegeven is, moet het schrijven vooral een feest zijn.
Het moet jouw feest zijn.

Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij je kunt concentreren op dat waar jij bijzonder goed in bent en dat is schrijven. Tijdens het gehele proces is het mijn taak om jou te ontzorgen. Ik ben de verbinder tussen jou als auteur en andere partijen zoals de vormgever, redacteur, fotograaf et cetera.

Jij bepaalt of ik jouw inspirator en facilitator mag zijn in het realiseren van jouw droom.

Ik maak voor jou het verschil omdat …

… ik als ervaringsdeskundige weet hoe het is om een boek in eigen beheer uit te geven. Mijn eerste boek heb ik zonder uitgever op de markt gebracht, terwijl ik hier geen ervaring in had. Bij elk facet van het realiseren van mijn droom heb ik me moeten stretchen en mezelf opnieuw uit moeten vinden.

Door uit te gaan van de kracht van de auteur haal ik het beste bij je naar boven. Jouw boek moet ook echt jouw boek zijn en niet een beetje het kindje van een uitgever en het kindje van de auteur. Ik geloof niet in dit soort co-ouderschappen. Met mijn creativiteit en vrije geest ga ik jou inspireren en faciliteren om jouw droom werkelijkheid te maken. Met mijn creativiteit, grote netwerk en de ervaring van de stormbaan die ik heb moeten lopen bij het realiseren van mijn boek ben ik ervan overtuigd dat ik jou als facilitator en projectleider kan begeleiden in het realiseren van jouw droom. De hobbels die ik heb moeten overwinnen, wil ik jou besparen. 
Ik gun jou 100 procent schrijfplezier!

Onze droom is jouw droom