Werkwijze

De Boekmakers helpen je bij het redigeerproces van jouw boek en koppelen je aan de juiste redacteuren. Daarnaast ondersteunen we je bij het vinden van de juiste vormgever, fotograaf en/of drukker en ook kunnen we je adviseren over de ins en outs van distributie en marketing. Maar vooral zorgen we ervoor dat jij je nergens druk over hoeft te maken.

Intake

Ben je als auteur geprikkeld en wil je graag van de diensten van De Boekmakers gebruikmaken? Dan volgt er eerst een uitgebreide intake. Omdat het redigeer- en uitgeefproces ingewikkeld kan zijn, is het belangrijk dat onze verwachtingen met elkaar matchen. Samen gaan we dit proces in. Daarom moeten we op elkaar kunnen bouwen.

Maatwerkafspraken

Stemmen onze verwachtingen overeen? Mooi. Dan kunnen we samen beslissen welk pakket het meest passend is. Vervolgens stippelen we een tijdlijn uit en gaan we het proces in gang zetten. Omdat we begrijpen dat jouw boek op dit moment in je leven het allerbelangrijkst is, is het ook voor ons onze enige prioriteit. We gaan dus een exclusieve samenwerking aan. Zo hebben De Boekmakers altijd tijd om jou te ondersteunen en te adviseren.

Meer- & minderwerk

Ondanks het feit dat we strakke maatwerkafspraken maken, kan er toch sprake zijn van meer of minder werk. Uiteraard zullen we de afspraken streng bewaken, maar toch kunnen er gedurende het proces wensen bijkomen of kan er door jou besloten worden om het project omvangrijker te maken dan aanvankelijk is besproken. Als het meerwerk niet meer dan 10% van de besproken tijd overschrijdt, dan zullen we dit niet in rekening brengen, want het laatste wat we willen is met en uurtje-factuurtjerelatie samen een mooi proces in te gaan.

Onze droom is jouw droom