Lianne Dekker

Fotograaf

Lianne Dekker - wijzijndeboekmakers

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het zelf uitgeven van een boek!

Je hebt hier al bij de verschillende disciplines veel tips en trucs kunnen lezen, maar waar ik om de hoek kom kijken is het neerzetten van jouzelf en de sfeer die bij je past.

In mijn dagelijkse werk als studio- en zakelijke fotograaf doe ik niet anders. Of het nu om een profielfoto, beeldbank, publicatie of cover foto gaat, je wilt graag de beste versie van jezelf terugzien. Graag denk ik daarin met je mee.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar als fotograaf werkzaam en heb verschillende awards gewonnen. Zowel in 2020 als 2021 is het gelukt finalist te worden bij de Federation of European Photographers.

Ik maak voor jou het verschil omdat …

…  ik als fotograaf een beelddenker ben. Op het moment dat we in gesprek zijn en jij me je verhaal en het verhaal van je boek vertelt, gaan bij mij de radartjes draaien en ontstaan in mijn hoofd al beelden die hier goed bij zouden passen. Regelmatig krijg ik de reactie: “ Je slaat de spijker op zijn kop! Dit is precies wat ik bedoel” of juist: “ Wat leuk, zo had ik het nog niet bekeken”.

Zo heb ik ook meegedacht en de foto’s gemaakt voor de cover van het boek van Cor de Graag en de beeldspraak “Ondernemers zijn net mensen” zichtbaar gemaakt.

Referentieprojecten


Onderstaand een aantal boeken waar ik als fotograaf mijn bijdrage aan heb mogen leveren. Jouw verhaal is uniek, dus zal de fotografie daarbij aansluiten.

 

Onze droom is jouw droom