Liselore van der Zweth

Redactie & begeleiding

Liselore van der Sweth - wijzijndeboekmakers

 

Redigeren is net puzzelen. Een woordvolgorde veranderen, een zin ergens anders invoegen, synoniemen verzinnen voor veelgebruikte woorden… Met simpele ingrepen kan je als redacteur een tekst net naar het hoogste niveau halen. Dat doe ik graag. Trouw aan jouw stem als schrijver. En natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor het verbeteren van taal- en stijlfouten. Daarnaast ben ik jouw vraagbaak omtrent het hele redigeerproces. 

Ik maak voor jou het verschil omdat …

… Ik ben méér dan alleen jouw redacteur. Ik leg je uit waarom er meerdere redigeerrondes zijn en waarom die door verschillende redacteurs worden gedaan. En als je andere vragen rondom redigeren en publiceren hebt, dan kan je ook te allen tijde bij me terecht. Zo wordt het vaak ingewikkelde proces van een boek uitbrengen door onze samenwerking stressloos!

Referentieprojecten

 
Hieronder een kleine greep uit de boeken die ik over de tijd heb geredigeerd. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met online (eind)redactie bij diverse platforms en het redigeren van lesmateriaal. 

 

Onze droom is jouw droom