Sietske Roorda

Redacteur

sietske-roorda-redacteur-maak-een-boek-www_optimized.wijzijndeboekmaker.nl v1

 

Hoe leg je een ingewikkeld concept toch helder uit? Hoe zet je je woorden kracht bij? Als redacteur probeer ik doormiddel van vragen en voorstellen met je mee te denken over hoe je het verhaal dat jij wil vertellen nog overtuigender kan maken.

Jouw schrijfstem is daarbij leidend. Gedurende de (eind)redactie zorg ik natuurlijk ook dat elke komma op de juiste plek staat, en dat taal- en stijlfoutjes worden weggewerkt.

Ik maak voor jouw het verschil omdat …

​…Ik kijk met een open blik naar jouw tekst. Ik ben in wezen de eerste lezer die jouw boek in handen heeft en daar feedback op mag geven. Het is natuurlijk enorm spannend om een paar vreemde kritische ogen te hebben die naar jouw werk kijkt waar jij zoveel tijd en aandacht aan hebt besteed. Omdat ik naast redacteur ook auteur ben, ken ik dat gevoel als geen ander. Ik probeer daarom zowel te kijken naar de verbeterpunten als de goed geschreven delen. Zo maken we er samen iets van waar jij trots op kan zijn. 

Referentieprojecten

Ik ben redacteur geweest bij de kunsttijdschriften Simulacrum, Tubelight en diverse andere publicaties. Daarnaast heb ik onder andere als kunstrecensent geschreven voor Het Financieele Dagblad en heb het boek ‘Kunst in de Molenwijk’ geschreven. 

 

Onze droom is jouw droom