Wouter Fris

Grafische vormgeving

Wouter Fris  - wijzijndeboekmakers

Een boek aantrekkingskracht geven is een belangrijk aspect bij de totstandkoming ervan. Hoe moet de cover eruit gaan zien? Welk lettertype kies je voor het binnenwerk? Wat wordt de zetspiegel, etc. Als auteur wil je dat je boek fraai vormgegeven en de tekst prettig leesbaar is.

Wanneer je dat niet zelf kunt, help ik je graag daarbij. Zodat je straks een boek in handen hebt waar je trots op kunt zijn

Uiteraard kun je bij mij terecht met vragen over het productieproces, het aanmaken van een ISBN barcode, fotobewerking en talloze andere grafische vraagstukken.

En wanneer je zelf ideeën hebt over de vormgeving kunnen we die vanzelfsprekend  meenemen in het traject. Maar je kunt het ook helemaal aan mij overlaten en in de proeffase je wensen met me afstemmen, zodat je straks met trots je eigen boek in je handen kunt houden. 

Ik maak het verschil voor jou omdat …

… ik vaak al aan een half woord genoeg heb om je wensen om te zetten naar een degelijk ontwerp. Je hoeft je niet druk te maken over de technische uitvoering van jouw boek, grafische valkuilen, drukbestanden etc. Dat is mijn dagelijks werk, dus dat doe ik voor je. Heb je zelf een goed idee voor een cover, dan kan ik die voor je samenstellen aan de hand van jouw wensen. Maar ook wanneer je echt nog niet weet wat je precies wilt, kan ik een ontwerp voor je maken. Uiteraard in nauw overleg als je daar prijs op stelt. Jij richt je op de content, ik geef hem vorm. Dat scheelt een hoop gepriegel tijdens het schrijven!

Referentieprojecten


Onderstaand een aantal boeken waar ik als grafisch vormgever mijn bijdrage aan heb mogen leveren. Uiteraard is de lijst van boeken groter dan de titels die hier staan afgebeeld, maar het geeft een goed overzicht van wat er zoal mogelijk is qua stijl en uitvoering. Dus als ik de uitvoering van jouw boek mag verzorgen, zal ik een grafisch verantwoord ontwerp maken dat in lijn ligt met wat jij als auteur in gedachte hebt. Het zal nooit een copy paste verhaal worden. Jouw verhaal is uniek
dus zal de vormgeving daarbij aansluiten.

 

Onze droom is jouw droom